خواص پیاز

آشنایی با خواص پیاز

پیاز به دلیل داشتن قند، مواد مغذی به ویژه ویتامین C، مواد معدنی به ویژه کلسیم، فسفر و پتاسیم به عنوان یک ماده غذایی مغذی مهم است.

آیا پیاز سفید و قرمز یکی هستند؟

خواص پیاز در طب سنتی گرم و خشک است. دمای آن 4 درجه و دمای پیاز 3 درجه است یعنی پیاز بسیار داغ است. پیاز قرمز گرمای بیشتری نسبت به پیاز سفید دارد. در واقع در طب سنتی اعتقاد بر این است که هرچه شکل پیاز گرمتر و طولانی تر باشد، گرمتر و خشک تر است. اگر بد خلق هستید بهتر است پیاز گرد و سفید بخورید که خیلی گرم نیست و با مزاج شما همخوانی دارد.

یک نوع پیاز

کیفیت پیاز به کیفیت و شکل آن بستگی دارد. هر چه پیاز داغ تر و طولانی تر باشد، تند تر خواهد بود. خوردن این سبزی باعث سردرد در افراد گرمازا می شود.

پیاز پخته چه ویژگی هایی دارد؟

مزه پیاز پخته شبیه پیاز خام است اما پختن آن حرارت را کم می کند و آن را ملایم می کند فواید پیاز خام بیشتر دارویی است و گرما و خشکی را برطرف می کند بدن اما پیاز پخته دارای مواد مغذی است.

فواید و خواص پیاز برای بدن

پیاز حاوی ویتامین های A، B، C و همچنین آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید است که به هضم مواد غذایی مایع کمک می کند.به همین دلیل می گویند خوردن پیاز با برنج، و وجود ((سیلیس)) در پیاز باعث تقویت استخوان ها و ماهیچه ها می شود.

به گفته محققان سوئیسی، برای حفظ سلامت استخوان ها با خوردن پیاز، ترکیب پیاز سفید می تواند پوکی استخوان را کاهش دهد.

در مبارزه با سرطان، پیاز قرمز در از بین بردن سلول های سرطان سینه و روده بزرگ موثرتر است.

پیاز مانند سیب منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی به نام کراتین است. خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

می توانید از پیاز خام یا پخته استفاده کنید، اما پیاز خام آنتی اکسیدان بیشتری دارد، البته رژیم غذایی میزان آنتی اکسیدان این غذا را کاهش می دهد.

درمان اسهال از فواید پیاز برای درمان اسهال استفاده کنید، پوست پیاز را بشویید و ده دقیقه در کمی آب بجوشانید، سپس روی آن را با حوله بپوشانید و فشار دهید تا شسته شود. آب میوه. سپس شکر را به این روغن اضافه کرده و بنوشید. چند فنجان در روز برای از بین بردن کامل اسهال.

بیشتر بخوانید:  سیب ستاره ای:چگونه آن را بخوریم و چه خواصی دارد؟

تقویت سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی با پیاز، پیاز حاوی سلنیوم است که سیستم ایمنی را تحریک می کند.برای درمان سرماخوردگی می توانید چای پیاز درست کنید

پیاز از شما در برابر زخم معده و زخم معده محافظت می کند غذاهای کمی مانند پیاز می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند. این خاصیت پیاز در کنار قدرت درمانی این سبزی به شما کمک می کند تا از زخم معده پیشگیری کنید. علاوه بر این، پیاز می تواند از تورم معده برای مدت طولانی جلوگیری کند، سلامت کبد را در معده حفظ کند و تعادل اسید را حفظ کند.

خواص پیاز,پیاز

خصوصیات پیاز خام و پخته

درمان پیاز:

پیاز یک ادرارآور قوی است و پیاز خام و پخته این اثر را دارد.

پیاز همچنین در کنترل فشار خون موثر است.

شربت پیاز بهترین دارو برای دردهای عصبی است.

100 گرم پیاز خام را با 400 گرم آب مخلوط کرده و تفت می دهیم تا خرد شود سپس 400 گرم شکر روی آن بریزید و بپزید تا شکر حل شود سپس بشویید و در یخچال بگذارید.

همانطور که گفته شد پیاز حاوی انسولین است و مصرف آن باعث کاهش قند خون می شود. افراد دیابتی باید روزانه از آن استفاده کنند.

اگر پیاز را له کنید و زیر شکم فردی که دچار انسداد ادراری است قرار دهید، ادرار را باز می کند.

پیاز پخته برای سوختگی نیز مفید است.

پیاز خام قلب را تحریک می کند.

پیاز سینه ها را تقویت و نرم می کند. برای این کار پیاز را آب پز کرده و میل کنید.

پیاز سنگ کلیه را از بین می برد.

پیاز پخته ملین است.

برای رفع خارش چشم چند قطره آب لیمو بمالید.

برای درمان سنگینی گوش آب داخل گوش بریزید.

ماسک پیاز رنگ را روشن می کند.

یکی از خواص پیاز تقویت لثه است.

بیشتر بخوانید:  پیاز گیاهی با خواص دارویی

پیاز برای درمان بیماری های تنفسی مانند گلودرد، برونشیت، آنفولانزا و آسم مناسب است.

برای اینکه پیاز سریع هضم شود و افراد معده حساس آن را بخورند و از خواص آن بهره مند شوند، باید در حین پخت پیاز کمی شکر به آن اضافه کرد و این عمل هضم را تسهیل می کند.

اگر پشه یا زنبور شما را نیش زد، سریع پیاز را برش دهید و به محل گزش بمالید، درد و خارش بلافاصله برطرف می شود.

پیاز خرد شده برای رفع یرقان، تقویت معده و روده و افزایش اشتها استفاده می شود.

دانه های پیاز گرم و خشک است و برای افزایش قدرت جنسی استفاده می شود.

برای جلوگیری از ریزش مو، روغن هسته پیاز درست کنید و روی پوست سر خود بمالید.

خواص پیاز پخته,طبع پیاز

فواید پیاز خام

ویژگی های پیاز پخته شده

اگرچه پیاز خام حاوی مقدار زیادی گوگرد است، اما پیاز پخته منبع غنی از فیبر و مس است که برای هضم، سلامت مغز و ارتباطات مغز مفید است.

همچنین پوست پیاز دارای فلاونوئیدهای زیادی است و بهتر است هنگام پوست کندن پیاز قسمت کوچکی از آن را جدا کنید.

پیاز پخته کمتر شیرین و تند است. پیاز پخته ناراحتی سینه را برطرف می کند. جوشانده پیاز با عسل در درمان سرفه و با عسل و آویشن در درمان برونشیت مفید است. با جوشاندن ورقه های نازک پیاز در شیر می توان از آن برای تسکین درد معده و ناراحتی عمومی استفاده کرد.

پیاز پخته ادرار آور است و خوردن پیاز پخته به هر شکلی که باشد در رفع استرس های روحی موثر است اما پیاز پخته با عسل برای رفع عوارض بی اختیاری ادرار سفارش شده است. در تحریک رابطه جنسی مؤثر است و پیاز داغ پخته را روی سوختگی بگذارید. محل یا قرار دادن آن بر روی محل بواسیر به دلیل حرکت خون در سطح موثر است. از پوست و جمع آوری آن باعث کاهش تشکیل خون در سیاهرگ های هموروئیدی می شود.

در طب سنتی از جوشانده پیاز برای رفع جوش صورت و التیام جای جوش استفاده می شود.پیاز پخته ضد التهاب است. گذاشتن پیاز نیم پز روی محل سوختگی و بواسیر اثر تسکین دهنده دارد و اگر گلو گرم باشد گلو تسکین می یابد. ضماد پیاز پخته به تنهایی یا همراه با داروهای سرماخوردگی و زرده تخم مرغ یا روغن پیه تازه برای تسکین درد مقعد، خارش و تورم مقعد مفید است. با پختن پیاز، تأثیر آن بر کنترل کلسترول خون کاهش می یابد.

خواص آب پیاز پخته,آشنایی با خواص پیاز

آشنایی با ویژگی های آب میوه های رسیده

بیشتر بخوانید:  راه تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم چیست؟

ویژگی های آب میوه:

آب میوه خاصیت ضدالتهابی دارد و می تواند اثرات سوختگی روی پوست را از بین ببرد، برای کاهش درد سوختگی و تسریع روند بهبودی، به آرامی روی محل سوختگی بمالید، کافی است سیر را قطع کنید.

استفاده از شیره و مالیدن آن بر روی صورت برای رفع چین و چروک پوست مفید است.

آب میوه همچنین می تواند درد و ناراحتی ناشی از نیش حشرات را تسکین دهد که با مالیدن برگ های تازه پیاز روی محل گزش می توان این کار را انجام داد.

مقابله با غلظت خون و رقیق شدن خون یکی دیگر از خصوصیات شیره است. همچنین مصرف آب میوه در جلوگیری از مشکل تجمع پلاکتی در خون موثر است.

استفاده از آبلیمو روی موها باعث بهتر شدن موها می شود

نکات پیاز:

توصیه می کنیم برای تهیه انواع سالاد از پیاز خام استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی نمی تواند معجزه کند. هنگامی که یک رژیم غذایی سالم و متنوع شامل مقدار زیادی میوه و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان باشد، فواید پیاز افزایش می یابد.

در بیشتر غذاها می توانید از پیاز برای از بین بردن بوی گوشت استفاده کنید، اما اگر می خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید.

اگر پیاز پخته شده را دوست ندارید، می توانید آن را رنده کنید یا از آب آن در غذا استفاده کنید.

برای از بین بردن بوی بد پیاز پس از خوردن آن می توانید آجیل یا نان سوخته یا لوبیا بجوید و مدتی در دهان نگه دارید.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …