طرز تهیه کراکر کنجدی

طرز تهیه کراکر کنجدی,درست کردن کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی

مواد لازم برای کراکر کنجدی: کره نرم شده 125 گرم روغن مایع، نصف لیوان آب، زرده تخم مرغ نصف پیمانه (سفیده برای دستمال)، یک شکر، دو قاشق غذاخوری نمک، 1/5 قاشق چایخوری سرکه، 1/5 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری پودر دانه خشخاش و 1/2 قاشق چایخوری آرد کنجد، حدود 3.5 فنجان * با احتیاط حدود 3.5 فنجان آرد بریزید. طرز تهیه کوکی ها کنجد: ابتدا جدا از آرد ، بیکینگ پودر و نمک، همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس مواد خشک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید، ورز دهید، خمیر را به ضخامت یک سانتی متر وسط دو تکه کاغذ روغنی باز کنید و به اندازه دلخواه برش دهید. سپس از سفیده رد کنید و از مخلوط خشخاش و کنجد رد کنید و در سینی بچینید و در دمای 180 درجه بپزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …