خواص گوآوا

خواص گوآوا چیست, گواوا چیست

گواوا یک بمب املاک و مستغلات است

میوه گواوا مانند یک انار کوچک است. میوه گوشت است. میوه آن مانند انگور در گوشت است. رنگ میوه قرمز یا زرد است.

گواوا یا گواوا، (نام علمی Psidium guajava) نوعی درختچه استوایی همیشه سبز از خانواده Myrtaceae است که دارای برگ های بلند، بیضی شکل و متقابل است. این درختچه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی، پرو، برزیل و مکزیک است.

گواوا یک درختچه سبز روشن با برگ های پر و گل های معطر است. پوست نارنجی سبز یا قرمز است. ریشه های کم عمقی دارد، ریشه های آن می تواند عمیق و ضخیم گسترش یابد. گلهای آن سفید و معطر است و در بهمن و اسفند شکوفا می شود.

میوه آن مانند زیتون یا انار کوچک است. زیرا بالای میوه تاج کاسبرگ وجود دارد. میوه گوشت است. میوه آن مانند انگور در گوشت است. رنگ میوه قرمز یا زرد است. میوه آن شیرین است و به صورت خام یا پخته به صورت مربا و ژله مصرف می شود.

در جنوب ایران به این میوه زیتون محلی نیز می گویند.

گواوا سال ها پیش به ایران وارد شده و در شمال و بیشتر جنوب ایران در دو استان هرمزگان خانه ابواحمدی و سیامک انصاری معروف به حمل و نقل عبدالله و سیستان و بلوچستان که به محلی نیز معروف است کشت می شود.زیتون شهرهای بندرعباس، میناب، رودان، سیاهو، چابهار، سرباز، نیکشهر از جمله مناطق محدود تولید گواوا در ایران هستند.

ویژگی های گواوا:

گواوا یک بمب املاک و مستغلات است. گواوا منبع عالی انرژی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است، طبق تحقیقات کتابخانه ملی کشاورزی ایالات متحده، این میوه حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و B به همراه پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم است. ، سدیم و روی.

بیشتر بخوانید:  راز سیاه شدن قورمه سبزی چیست؟

این میوه خواص زیادی برای سلامتی دارد. این موارد شامل کمک به تنظیم سطح قند خون، تنظیم فشار خون و درمان اسهال، تقویت سیستم ایمنی و دستگاه گوارش، سرطان کاهش وزن، بهبود سلامت پوست، درمان سرفه و سرماخوردگی، اسهال خونی و جبران کمبود ویتامین C و غیره است. چیز.. خواص گواوا گواوا به دلیل وجود مواد معدنی و ویتامین ها به افزایش انرژی کمک می کند.

خواص گوآوا,آشنایی با خواص گوآوا

گواوا منبع خوبی از ویتامین K است.

گواوا حاوی ویتامین K است:

گواوا منبع ویتامین K است که به کاهش تغییر رنگ پوست، حلقه های تیره، قرمزی و تحریک ناشی از آکنه کمک می کند.

میوه گواوا برای سرفه و سرماخوردگی:

گواوا یکی از میوه های سرشار از ویتامین C و آهن است که هر دو از سرماخوردگی و عفونت جلوگیری می کنند.آب لیموی رسیده و خام یا برگ های آن برای سرفه و سرماخوردگی بسیار مفید است زیرا پشه ها را از بین می برد و عفونت های دستگاه تنفسی، گلو و ریه ها را از بین می برد.

به کاهش وزن کمک می کند

ارزش غذایی و کالری موجود در گواوا 68 کالری در 100 گرم است. گواوا میوه ای است که رابطه خوبی با کاهش وزن دارد. گواوا با داشتن تنها 68 کالری و 12 درصد از مصرف روزانه شما، یک غذای سیرکننده و کم کالری است.

برخلاف سایر میان وعده های کم کالری، این میوه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. بنابراین مواد مغذی شما تمام نمی شود.

گواوا خام در مقایسه با سیب، پرتقال، انگور و بسیاری از میوه های دیگر قند کمی دارد. با خوردن این میوه برای ناهار تا شب احساس سیری خواهید کرد، جالب اینجاست که این میوه به افراد لاغر نیز کمک می کند تا وزن اضافه کنند، این احتمالا به دلیل وجود مواد مغذی موجود در گواوا است که باعث بهبود متابولیسم و ​​جذب مواد، تنظیم مواد مغذی می شود.

فواید گواوا, فایده های گواوا

گواوا به کاهش وزن کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  برای پف کردن کیک چکار باید کرد

گواوا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

• گواوا حاوی ویتامین های B، B6 و B3 است.ویتامین B6 نیز یک ماده مغذی است که با عملکرد مغز و اعصاب مرتبط است

نوشیدن گلاب برای درمان دندان درد، کاهش التهاب لثه و زخم های دهان بسیار مفید است.

باعث لخته شدن خون در هنگام خونریزی می شود.

گواوا منبع خوبی از مس است که برای سلامت تیروئید مهم است.

اسهال خونی را با سرکوب رشد میکروب ها و دفع بلغم درمان می کند.

از آنجایی که گواوا سرشار از لیکوپن است، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

گواوا همچنین به کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) و بهبود سطح کلسترول خوب (HDL) کمک می کند.

استفاده از گواوا باعث بهبود زخم می شود.

ظاهر پوست را بهبود می بخشد و از مشکلات پوستی جلوگیری می کند.

از برگ ها برای بیماری های معده استفاده می شود.

گواوا حاوی اسید فولیک یا ویتامین B-9 است که برای زنان باردار توصیه می شود، زیرا می تواند به رشد سیستم عصبی و محافظت از آن در برابر بیماری های عصبی کمک کند.

• گواوا سرشار از ویتامین A، ویتامین C و آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتن و لیکوپن است که به محافظت از پوست در برابر چین و چروک کمک می کند.

خاصیت گواگوا,ویتامین های موجود در گواوا

خوردن گواوا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

نحوه استفاده از گواوا

گواوا اغلب به صورت خام و در آبمیوه یا ژله، اسموتی، بستنی، شربت، سالاد، مربا و مارمالاد استفاده می شود.

وقتی یک گواوا می خورید ابتدا آن را از وسط نصف کرده و قسمت وسط آن را با دانه جدا کرده و تفاله آن را بخورید.

بیشتر بخوانید:  نکات پخت پیتزا در خانه

عوارض جانبی گواوا

خوردن گواوا به طور کلی عوارضی ندارد اما زیاده روی در مصرف آن می تواند به زنان باردار و مادران شیرده آسیب برساند.

قبل از خوردن گواوا آن را خوب بشویید زیرا آفت کش ها و سموم موجود در آن می تواند باعث مشکلات گوارشی و عفونت های باکتریایی شود.

هشدار: مصرف بیش از حد گواوا می تواند باعث اسهال شود و به دلیل استفاده از آفت کش ها، مصرف گواوا غیر ارگانیک خطر ابتلا به عفونت باکتریایی را در زنان باردار افزایش می دهد.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …