خواص گردو

فواید گردو,خاصیت گردو

خواص گردو

گردو میوه های هسته دار تک دانه ای است که از درخت گردو رشد می کند. آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. آنها می توانند سلامت قلب و استخوان را تقویت کنند و به مدیریت وزن کمک کنند، از جمله مزایای دیگر.

گردو بومی شرق آمریکای شمالی است، اما امروزه معمولاً در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا کشت می شود.

در زیر پوست گردو یک مهره چروکیده و کروی قرار دارد. گردو برای فروش تجاری به دو قسمت مسطح تقسیم می شود.

آجیل ها هم به صورت خام و هم برشته شده و هم نمکی یا شور موجود هستند.

در این مقاله، مواد مغذی موجود در گردو را تجزیه می‌کنیم، به فواید بالقوه آن برای سلامتی، نحوه وارد کردن گردو بیشتر به رژیم غذایی خود و هرگونه خطر بالقوه سلامتی ناشی از مصرف گردو می‌پردازیم.

اگر دقت کرده اید که مغز گردو چقدر شبیه مغز انسان است؟ اگرچه در آموزه های قدیم ذکر شده است که گردو یکی از بهترین مواد غذایی برای تقویت مغز است، اما امروزه علم ثابت کرده است که گردو یک غذای مغز است و نباید از آن غافل شد.

گردوی سالم و مغذی یکی از مغذی ترین انواع آجیل است که در طب سنتی و اسلامی بسیار توصیه شده است.از آنجایی که گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است، به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، سلامت قلب و عروق را تقویت می کند و برای کاهش وزن و کاهش وزن مفید است. خواص گردوی تازه مانند گردوی خشک است.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آجیل

آجیل ارگانیک بدون سبزیجات (30 گرم) که شامل:

انرژی: 200 کالری

کربوهیدرات 3.89 گرم (گرم)

شکر: 1 گرم

فیبر: 2 گرم

پروتئین: 5 گرم

چربی: 20 گرم

کلسیم: 20 میلی گرم (میلی گرم)

آهن: 0.72 میلی گرم

سدیم: 0 میلی گرم

بیشتر بخوانید: راه های خشک کردن بادام و گردو

آجیل همچنین منبع خوبی از موارد زیر است:

منگنز

فلز مس

منیزیم

همخوانی داشتن

ویتامین B6

اهن

آنها سرشار از چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.

آجیل به دلیل داشتن کالری و چربی بالا شهرت دارد. با این حال، آنها دارای مواد مغذی هستند و چربی های سالم برای قلب را تامین می کنند.

ترکیب چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در “آجیل” به افزایش سیری و سیری کمک می کند.این باعث می شود آنها به عنوان یک میان وعده سالم تر از چیپس، کراکر و سایر غذاهای ساده کربوهیدراتی باشند.

آجیل منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیشتر بخوانید:  خواص داروئی انگور

ویتامین B6: این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی و سلامت سیستم عصبی کمک می کند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی می شود.

مس – مس موجود در گردو یکی از مواد معدنی مفیدی است که باعث تقویت سلامت قلب، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، استخوان ها و اعصاب و سایر عملکردهای این ماده معدنی می شود.

اسید فولیک: به فولات و ویتامین B9 نیز معروف است و کمبود این ویتامین در دوران بارداری باعث تولد نوزاد ناقص می شود.

ویتامین E: گردو حاوی مقدار زیادی از این نوع ویتامین E است که بدن برای مبارزه با سرطان به آن نیاز دارد.

فسفر: فسفر تقریباً 1 درصد از بدن ما را تشکیل می دهد. این ماده معدنی عمدتاً در استخوان ها یافت می شود و اهمیت ویژه ای در بدن دارد.

منگنز: بیشترین مقدار این ماده معدنی مهم در مغزها، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

گردو,خواص گردو

فواید آجیل

خواص گردو

مصرف انواع غذاهای گیاهی از دیرباز با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی مرتبط بوده است.

گردو ممکن است برای سلامت استخوان و قلب مفید باشد.

از جمله فواید گردو برای سلامتی می توان به تقویت سیستم قلبی عروقی و سلامت استخوان ها، کاهش خطر بیماری های کیسه صفرا و درمان صرع اشاره کرد.

سلامت قلب

گردو می تواند سلامت قلب را تقویت کند.

نشان داده شده است که اسیدهای چرب چند غیراشباع و چند غیراشباع موجود در گردو باعث کاهش کلسترول LDL (بد) و تری گلیسیرید می شوند.

که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.

مطالعه ای که در مجله بریتانیایی تغذیه منتشر شد نشان داد افرادی که بیش از چهار بار در هفته گردو می خورند در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت گردو نمی خورند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند.

کنترل وزن یکی از خواص گردو است

طبق تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه بالینی آسیا پاسیفیک، مصرف منظم آجیل با استراحت بیشتر با افزایش مصرف انرژی مرتبط است.

در کارآزمایی‌هایی که کاهش وزن را با رژیم‌های حاوی آجیل یا آجیل مقایسه کردند، رژیم‌هایی که حاوی آجیل در حد اعتدال بودند کاهش وزن بیشتری را نشان دادند.

مطالعه ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد همچنین نشان داد زنانی که به ندرت گزارش می دادند که آجیل می خورند در یک دوره 8 ساله وزن بیشتری نسبت به زنانی که دو بار در هفته یا بیشتر آجیل می خوردند اضافه کردند.

از بین بردن بیماری سنگ کیسه صفرا یکی از خواص گردو است.

بیشتر بخوانید:  چندین فایده بادمجان سفید + عوارض و نحوه مصرف

بر اساس مطالعه دیگری در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، مصرف مکرر آجیل با کاهش خطر کوله سیستکتومی (عملی برای برداشتن کیسه صفرا) مرتبط است.

در بیش از یک میلیون نفر که طی 20 سال ثبت شده است، زنانی که بیش از 5 اونس آجیل در هفته می‌خوردند، نسبت به زنانی که کمتر از 1 اونس آجیل در هفته می‌خوردند، خطر کوله‌سیستکتومی کمتری داشتند.

خواص گردوی تازه,مغز گردو

خواص گردو تازه

یکی از فواید گردو سلامت استخوان است

گردو منبع خوبی از ماده معدنی مس است. کمبود شدید مس با کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و افزایش خطر پوکی استخوان همراه است.

پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان‌ها نازک‌تر و متراکم‌تر می‌شوند و شکستگی و شکستگی آن‌ها را آسان‌تر می‌کنند.

تحقیقات بیشتری در مورد تأثیر کمبود حاشیه ای مس و مزایای بالقوه مکمل مس برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان مورد نیاز است.

مس همچنین نقش مهمی در حفظ کلاژن و الاستین، اجزای ساختاری اصلی بدن دارد.

بدون مس کافی، بدن نمی تواند بافت همبند یا کلاژن آسیب دیده، بلوک های سازنده استخوان را جایگزین کند. این می تواند منجر به مشکلات مختلفی از جمله اختلال عملکرد مفاصل شود.

گردو حاوی مقدار زیادی منگنز است. نشان داده شده است که منگنز در ترکیب با مواد معدنی کلسیم و مس از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

منیزیم، یکی دیگر از مواد معدنی موجود در گردو، برای تشکیل استخوان بسیار مهم است زیرا به جذب کلسیم در استخوان ها کمک می کند.

در حالی که مکمل‌های منگنز و مس ممکن است حاوی مقادیر بالقوه مضر این ماده معدنی باشند، دریافت این مواد معدنی از طریق رژیم غذایی برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

صرع

نشان داده شده است که موش های دارای کمبود منگنز بیشتر مستعد تشنج هستند.

افراد مبتلا به صرع نسبت به افراد بدون صرع سطح منگنز کل خون پایین تری دارند، اگرچه تصور نمی شود کمبود منگنز باعث صرع شود.

تحقیقات بیشتری در مورد اینکه آیا مکمل منگنز برای افراد مبتلا به صرع مفید است یا خیر، مورد نیاز است

فوايد گردو,آشنایی با خواص گردو

فواید آجیل

نحوه نگهداری آجیل

گردو سرشار از چربی است و به همین دلیل مستعد لک شدن است. آجیل های سخت ناامن نیستند، اما طعم قوی دارند که می تواند برای مردم ناخوشایند باشد.

نگهداری گردوهای بدون پوست در مکانی خنک، تاریک و خشک می تواند ماندگاری آنها را بهبود بخشد.

در یخچال با دمای کمتر از 40 درجه فارنهایت یا در فریزر زیر 0 درجه فارنهایت نگهداری کنید، آنها را می توان بیش از یک سال نگهداری کرد.

اگر می خواهید آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید، ابتدا آنها را در دمای 0 درجه فارنهایت یا کمتر به مدت 48 ساعت منجمد کنید تا هرگونه آفت از بین برود.

بیشتر بخوانید:  کنترل استرس با گردو + خواص روغن گردو

در اینجا چند راه ساده و خوشمزه برای وارد کردن آجیل بیشتر به رژیم غذایی شما آورده شده است:

گردو را روی سالاد بپاشید تا طعم، بافت و ارزش غذایی اضافه شود.

خواص گردو

کاهش کلسترول کل

کاهش کلسترول LDL

افزایش کلسترول HDL

افزایش خاصیت ارتجاعی عروق بدن.

محافظت در برابر بیماری های قلبی

افزایش قدرت ذهن و هوش.

برای تنگی نفس مفید است

جلوگیری از آرتریت

مفید در بیماری های پوستی مانند: اگزما و پسوریازیس (ظهور لکه های قرمز روی پوست)

در برابر سرطان

حاوی آنتی اکسیدان استدر میان آجیل ها، گردو و شاه بلوط بیشترین میزان آنتی اکسیدان را دارند.

محافظت از سیستم ایمنی

از لخته شدن خون جلوگیری کنید

تنظیم متابولیسم در بدن.

تنظیم فشار خون

تنظیم قند خون

پیشگیری از پارکینسون و آلزایمر

جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

محافظت از استخوان

روغن گردو درد مفاصل را التیام می بخشد و جذب غذا را تسهیل می کند.

کودکانی که در رژیم غذایی خود فاقد امگا 3 هستند، دارای اختلالات زیادی مانند بیش فعالی یا بیش فعالی، مشکلات رفتاری، تغییرات خلقی و مشکلات خواب هستند.

زنانی که 28 گرم آجیل و بادام زمینی در هفته مصرف می کنند، 25 درصد کمتر در معرض ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.

اگر می خواهید خوب بخوابید، برای شام یک سالاد سبزیجات با آجیل میل کنید.

معایب و هشدارها

برخی از محققان به این نتیجه رسیده اند که خوردن آجیل منجر به افزایش وزن نمی شود.

با این حال، آجیل ها کالری متراکم هستند و به مردم توصیه می شود برای کاهش این خطر، آنها را در حد اعتدال مصرف کنند.

مصرف زیاد آجیل نیز با اسهال مرتبط است.

این می تواند پس از مصرف بیش از حد آجیل اتفاق بیفتد، زیرا روغن یا فیبر بالایی دارد، یا به دلیل داشتن آلرژی، به عنوان مثال در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS).

یک وعده گردو حاوی حدود 14 تکه نصف گردو است.

افرادی که به آجیل حساسیت دارند نباید آجیل بخورند. اگر فردی پس از خوردن آجیل دچار کهیر یا بثورات کهیر شود یا در تنفس مشکل داشته باشد، باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد.

کودکان نباید یک تکه آجیل بخورند، یا باید تحت نظر باشند، زیرا ممکن است باعث خفگی شود.

آجیل می تواند افزودنی سالم به رژیم غذایی شما باشد. یک رژیم غذایی به طور کلی متعادل و همراه با یک رژیم ورزشی برای سلامتی مفید است.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …