طرز تهیه خیار شور

درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی مواد لازم: نمک 2 کیلو، برگ کرفس 1 لیوان، 200 گرم شستن، 200 گرم فلفل سبز تند، ترخون 5 عدد، سیر 300 گرم، تخم گشنیز 1 لیوان، آب و سرکه 1 قاشق چایخوری لازم است.تا کپک نزنند.در قابلمه آب و سرکه و نمک را به جوش آورده (مقدار سرکه نصف مقدار آب است) از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.در یک لیوان تمیز مخلوط کنید. برگ کرفس خرد شده، شوید، فلفل سبز، سیر، گشنیز و دانه های ترخون را به همراه خیارها اضافه کنید، سپس محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید تا سطح خیارها کاملا پوشانده شود، سپس در شیشه را محکم ببندید و بگذارید بماند. دمای اتاق اتاق به مدت 1 هفته بعد از این مدت خیارشورهای آماده شده را در یخچال بگذارید نکته: برای اینکه خیارشور تغییر رنگ ندهد و سبز نشود در این هفته در محیطی سایه قرار دهید و در ساعت در غیر این صورت، برای روشن شدن رنگ خیارشور، آن را نزدیک پنجره یا محلی که نور خورشید در آن می تابد قرار دهید.نکته: دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور می ریزید خیلی مهم است، این آب باید ولرم باشد، یعنی وقتی انگشت خود را در آب نمک می گذارید، حرارت آن را احساس کنید. بهتر است به جای نمک معمولی از سنگ نمک استفاده کنید.میزان نمک بستگی به خود شما دارد اما معمولاً به ازای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک کافی است، برای ترد شدن خیارشور می توانید از یک تکه کوچک زاج سفید در خیار شور استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه

خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …