طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار


نحوه پخت شیرینی شکلاتی,طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار طرز تهیه: 15 دقیقه مواد لازم: پودر کیک (شکلات) 2 بسته روغن 2/3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد پنیر خامه ای (نرم شده) 115 گرم کره (نرم شده) 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری شکر 450 گرم. آماده سازی: 1. بیکینگ پودر، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. یک قاشق از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بقیه را به همان اندازه و به همان اندازه بگذارید.3. خمیر را پهن کرده و به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و اجازه دهید پاستا خنک شود. در ظرفی دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. یک قاشق خامه را به حدود نصف تعداد کلوچه ها اضافه کنید و یک کلوچه دیگر مانند ساندویچ روی خامه قرار دهید. نکته: با این مقدار مواد می توان ۴۸ عدد کلوچه یا ۲۴ عدد کلوچه خامه ای (مانند ساندویچ) تهیه کرد.



بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …