آشنایی با انواع غذاهای سنتی دزفول

نان چرب دزفولی, غذاهای محلی در دزفول, آش ارده دزفول آشنایی با غذاهای سنتی دزفول، غذاهای محلی خوشمزه و خوش رنگ. دزفول غذاهای محلی خوشمزه و خوش رنگی دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. معرفی غذاهای سنتی دزفول • اپیوز (اشکنه) غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول آشکنه یکی از غذاهای سنتی دزفول است. مواد لازم: پیاز، نان خشک، دانه انار خشک، ادویه جات. دستور تهیه فلفل، نمک و زردچوبه: ابتدا پیاز را خلال کرده و سپس در روغن تفت می دهیم و وقتی پیاز سرخ شد آب و ادویه های مربوطه را به این غذای محلی اضافه می کنیم. نان خشک را به قطعات کوچک و خوش طعم برش می دهیم و نان را به مواد قبلی اضافه می کنیم تا با هم بپزند و با هم جا بیفتند. لازم به ذکر است که وجود دانه های خشک شده انار اجباری نیست و می توان آن را با رب انار جایگزین کرد.برای پخت این غذای محلی، مرحله اول جدا کردن دانه های خشک شده از پوست آن، مرحله دوم قرار دادن آنها در ظرف قابلمه با آب و مرحله سوم سیر، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی را تا حد امکان به مواد اضافه کنید و بعد هم بزنید و بگذارید کاملا بپزد.این غذا را باید قبل از سرو با چرخ گوشت صاف کنید و روی میز بگذاریدMesnaimg2 برشک یکی از غذاهای سنتی دزفولی است. مواد لازم: آرد، روغن، شکر، زعفران. طرز تهیه: ابتدا آرد را با روغن مخلوط می کنیم، قبل از اینکه داغ شود اضافه می کنیم تا سرخ شود، در مرحله بعد زعفران و آب و شکر را اضافه می کنیم. این غذای محلی بیشتر برای خانم‌هایی که فارغ‌التحصیل شده‌اند مناسب است. بعد از پختن گوشت بره، آب داخل ظرف خالی می شود و پیازهای خرد شده قبلی سرخ می شود و در نسخه قدیمی، دانه های انار را به مواد اضافه می کنند. و آخرین کار این است که بره پخته شده با رب انار را سرخ کنید. • بنگو (ماست و خیار) غذاهای سنتی دزفول, معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول بنگو یا ماست و خیار یکی از غذاهای سنتی دزفول است. مواد لازم: خیار، ماست، نمک، پیاز، پونه کوهی، نمک لازم اضافه می شود، با افزودن ماست و پونه کوهی مواد کامل شده و پس از مخلوط شدن به مرحله مصرف می روند. ماسووا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول ماسووا یکی از غذاهای محبوب دزفول است. گوشت را با هم می پزیم و بعد یک فنجان برنج را داخل موادمان می ریزیم تا جا بیفتد.بعد از آماده شدن مواد را می زنیم و شوید و شنبلیله را بعد از خرد کردن اضافه می کنیم، در مرحله بعد یک کیلو یا بیشتر ماست را به ظرف مواد اضافه می کنیم و دوباره روی حرارت می گذاریم، سپس سیر و پیاز را تفت می دهیم.غذای ما (طرز تهیه آش ماسوره) غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول آش ماسوره یکی از غذاهای محبوب دزفول است. مواد لازم: برنج، ماش، آرد آب یا کنجد، شیره خرما طرز تهیه: ابتدا ماش را بپزید و پس از آبکشی، برنج را داخل حبوبات بریزید. حتی نرم، ببوسید. پس از پخته شدن برنج، آن را از قابلمه به یک کاسه یا سینی بزرگ منتقل کنید، سپس به آرامی آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. غذای آماده شده با شیر خرما میل می شود.مواد لازم: برگ چغندر، چغندر، ماش، برنج، روغن، آب کنجد یا برنج: در مرحله اول چغندر و برگ چغندر را خرد می کنیم و سپس می گذاریم بجوشد، ماش و برنج اضافه کردیم. و با هم کاملا میپزیم.بعد از پخت مواد را به ظرف منتقل میکنیم. در مرحله بعد آب کنجد را روی سطح غذا می ریزند تا برای خوردن آماده شود سوپ لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول یک غذای محلی محبوب دزفول است. و سپس مواد دیگر را اضافه کنید، مقدار برنج مصرفی در سوپ باید نسبتا کم باشد و چون این غذا به صورت رقیق تهیه می شود شبیه سوپ است. این غذای محلی برای بیمار در زمان سرماخوردگی مناسب است.هاریسه (حلیم) مواد لازم: حلیمی گندم، گوشت، چربی دنبه گوسفندی طرز تهیه: برای تهیه حلیم دزفولی ابتدا دو تکه گندم را در آب خیس کرده و یک تا دو ساعت در آنجا می گذاریم سپس آب گندم را اضافه می کنیم.آنها را خالی می کنیم و به همراه گوشت و گوشت بره در ظرف می گذاریم تا بپزد و وقتی موادمان پخته شد نمک لازم را اضافه می کنیم و اگر مواد خیلی آبکی بود با چرخ گوشت یا همزن هم می زنیم. سفت می شود، در این صورت کمی شیر یا آب اضافه می کنیم، باید مواد نرم را با همزن بزنید تا دانه ها دیده نشوند، پس از آماده شدن غذا، دارچین، روغن یا شکر را اضافه کنید. قلیه ماهی MASNAIMG 7 قلیه ماهی یک غذای مقوی و محبوب دزفول است. مواد لازم: ماهی (نمک، هامور، هامور، حلوای سیاه)، برگ شنبلیله. ، برگ گشنیز، پیاز، تمر هندی، رب گوجه فرنگی. دستور غذا: کارمان را با انتخاب ماهی که تیغه های کوچکی در گوشت نداشته باشد شروع می کنیم. برای تهیه قلیه ماهی، ماهی را به قطعات کوچک خرد کرده و به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی از بین برود. بعد از اینکه پیاز را خرد کردید در کمی روغن تفت دهید. سپس سیر خرد شده، شنبلیله و گشنیز را اضافه می کنیم.در مرحله بعد ماهی را با سبزیجات و مقداری زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و سپس آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به مدت 30 دقیقه بپزند.قلیه ماهی را می توان به تنهایی یا همراه با نان خورد اما بهترین روش برای سرو قلیه ماهی به صورت برنج و خورش است. مواد لازم: طعم ماهی، سبزی پلو، گشنیز، شنبلیله، پیاز، سیر، آب تمر هندی، ادویه شامل نمک و فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی طرز تهیه: ابتدا داخل آن را تمیز کنید. برای جوشاندن شکم ماهی نیازی به تمیز کردن فلس از روی ماهی نیست و برای جلوگیری از سوختن پوست هنگام کباب کردن، بهتر است کمی شیره خرما بمالید. مقداری آب تمر هندی داخل شکم ماهی بریزید تا گوشت ماهی جذب شود. سپس سبزی و پیاز را خرد می کنیم. بهتر است سیر را به جای چرخ کردن و اضافه کردن به سبزیجات رنده کنید، سیر داغ و پیاز رنده شده را سرخ کنید و مقداری تمر هندی بدون آب اضافه کنید، در مرحله بعد فلفل، نمک، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. فنگری و برو. داخل شکم ماهی، ماهی را در فر یا روی آتش گرم می کنیم، البته می توان آن را در روغن سرخ کرد، اما رایج ترین روش، سرخ کردن ماهی است. پس از پختن گوشت ماهی، فیلینگ آماده استفاده است.معرفی معروف ترین غذاهای سنتی دزفول و آبادان با عکس : بامیه (طرز تهیه خورش بامیه)  لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول غذای بامیه دزفول غذاهای سنتی دسر مهلبیا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول دزفول امغاست دسر سنتی مهلبیه دزفول (طرز تهیه خورش بامیه امغاست) از دزفول • fala فلافل غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی جنوب ایران و دزفول هستند • کباب عربی (طرز تهیه کباب) غذاهای سنتی دزفول ، معرفی غذاهای سنتی دزفول کباب سنتی عربی از نان چرب دزفول نان چرب غذای سنتی و ساده دزفول نان چرب، غذای سنتی ساده دزفول.

مطلب پیشنهادی

عروسی درخت نارنج چه مراسمی است

عروسی درخت انار عروسی درخت انار عطر شکوفه های نارنج خیابان های شیراز را در …