طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز,طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین طرز تهیه انواع ترشی کلم
ترشی کلم ترشی بیشتر برای دارچین و غذا. این ترشی خیلی سریع تهیه می شود و به روش های مختلفی تهیه می شود طرز تهیه کلم ترشی شیرین: مواد لازم برای کلم قرمز ترشی شیرین: ۷ قاشق غذاخوری نمک، ۱/۵-۲ قاشق غذاخوری کلم، ۱ عدد سرکه بسته به نیاز. ترشی کلم قرمز شیرین: ابتدا یک کلم کوچک خرد کرده و بشویید سپس در آبکش بریزید و حدود یک و نیم قاشق غذاخوری تا 2 قاشق غذاخوری نمک روی آن ها بپاشید و هم بزنید تا نمک آغشته شود و بگذارید بماند. حدود 1 ساعت بنشینید و هر 20 دقیقه آن را برگردانید. تا آب آن بیرون بیاید و سپس آنها را در آبکش بریزید و فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. با این کار جوانه ها گیلاسی رنگ و زیباتر می شوند، سپس جوانه ها و شکر را در ظرفی لایه لایه بریزید و سرکه را در آن بریزید تا روی جوانه ها را بپوشاند. و سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بماند. و سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و آب آن را روی جوانه ها بریزید.در شیشه را ببندید و در یخچال بگذارید و بعد از 2 روز می توانید آن را بخورید.طرز تهیه کلم قرمز ترشی: ترشی کلم قرمز,ترشی کلم قرمز شیرین ترشی کلم قرمز
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز: کلم قرمز 1 عدد، سرکه به میزان لازم، 2 قاشق غذاخوری گل کلم به میزان لازم، 1 حبه فلفل دلمه ای قرمز، 1 حبه سیر، طرز تهیه کلم قرمز ترشی: ابتدا خرد کنید و کلم را بشویید و در آبکش بریزید، وقتی آب آن گرفته شد روی یک قاشق و نیم نمک بپاشید و آن را برگردانید تا کلم نمک بزند. سپس بگذارید 1 ساعت بماند و در 1 ساعت 2-3 بار آن را برگردانید و در آبکش گذاشته و فشار دهید. تا آب ارغوانی آن بیرون بیاید سپس سیر و فلفل و در صورت تمایل گلپر را در ظرفی بریزید و جوانه ها را به آن اضافه کنید سپس سرکه را اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس جوانه ها را در شیشه های تمیز ریخته و خشک کنید و بگذارید. در و اگر عجله دارید در گوشه ای از خانه بگذارید و اگر عجله ندارید آن را در یخچال بگذارید تا بعد از ۲ روز برسد. نکاتی برای تهیه ی ترشی کلم,نحوه درست کردن ترشی کلم طرز تهیه کلم قرمز ترشی

نکاتی برای تهیه کلم ترشی: می توانید سیر، فلفل و گلپر را بردارید و آن را ساده کنید.بعد از آماده شدن ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید تا به مرور زمان تغییر رنگ ندهد.برای تهیه کلم ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنید. چون ترشی شما خوش رنگ می ماند بعد از گرفتن آب جوانه ها می توانید جوانه ها را در لیوان یا ظرف مورد نظر بریزید و روی آن سرکه بریزید تا کاملا روی سیر ترشی را بپوشاند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کتلت دال عدس خوشمزه با روشهای مختلف

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …