خواص کیوی

خاصیت کیوی, فواید کیوی

ویژگی های کیوی را بشناسید

کیوی، این میوه زرد رنگ سرشار از مواد مغذی و کم کالری است، بنابراین در دسته میوه های ضروری قرار می گیرد. این میوه با کاهش میزان تری گلیسیرید، غلظت خون را کاهش داده و از تنگ شدن رگ های خونی و بروز حوادث جلوگیری می کند. سرطان. خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش می دهد

کیوی یک بمب ضد استرس است

استرس و کم خوابی بر بدن انسان تأثیر می گذارد. هرکسی که می خواهد از این عارضه جلوگیری کند باید روزی 4 کیوی بخورد. 4 عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر و شب. زیرا بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند.

خواص کیوی برای معده:

متأسفانه آنزیم های کیوی در معده توسط اسید معده از بین می روند.اما پس از مصرف زیاد گوشت و لبنیات، اسید معده تا حدی خنثی می شود و آنزیم کیوی می تواند برای مدت کوتاهی کار کند و این بار برای مواد پروتئینی کافی است که به قطعات کوچک به عنوان یک نتیجه این محصولوجود این آنزیم ها باعث تسهیل هضم غذا در معده و روده و این فرآیند هضم غذای سنگین می شود.

خواص کیوی,کیوی

کاهش فشار خون یکی از فواید کیوی است

خواص درمانی کیوی

درمان آسم با کیوی: کیوی حاوی ویتامین C است، بنابراین بیماران آسمی می توانند روزانه یک عدد کیوی بخورند زیرا باعث تنگی نفس و بهبود تنفس بیماران آسمی می شود.

افراد مبتلا به دیابت نوع 1 یا نوع 2 نیز می توانند کیوی بخورند.

• کیوی هضم غذا را در بدن تسهیل می کند و تجزیه پروتئین به راحتی در روده انجام می شود. افرادی که مشکلات گوارشی دارند باید از کیوی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:  خواص انواع توت و تمشک

• کیوی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، ویتامین C زیادی دارد. کیوی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده می شود.

کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون با مصرف کیوی امکان پذیر است. و فشار خون شما را پایین می آورد و فشار خون طبیعی دارید.

• کیوی از تشکیل رگ های خونی در رگ ها جلوگیری می کند. افرادی که کلسترول بد خون خود را دارند می توانند با خوردن کیوی از بیماری قلبی پیشگیری کرده و خون خود را رقیق کنند.

یکی از خواص کیوی تقویت چشم است: افراد نابینا می توانند با خوردن کیوی بینایی خود را بهبود بخشند و از زوال چشم خود جلوگیری کنند، زیرا کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که برای بینایی بسیار مفید است.

• کیوی از آسیب DNA جلوگیری می کند که به پیشگیری از سرطان کمک می کند.

فیبر کیوی می تواند سموم را متصل کرده و آنها را از بدن خارج کند.

میوه کیوی, خواص میوه کیوی

کیوی همچنین حاوی مس، آهن و فسفر است

غذاهای مغذی کیوی:

کیوی منبع غنی از ویتامین C است و میزان ویتامین C آن بیشتر از پرتقال است، ویتامین C موجود در کیوی 2 برابر پرتقال، 6 برابر لیموترش و میزان مواد مغذی آن 8 برابر بیشتر از سیب است. سیاه دانه همچنین حاوی ویتامین D است. کیوی همچنین حاوی ویتامین های A، B1، B3، B2 و سایر ویتامین های گروه B است.

کیوی کالری کمی دارد. 100 گرم کیوی حاوی 47 کالری و همان مقدار کالری زردآلو و نارنگی است. محتوای پتاسیم بیشتر از موز است. سرشار از منیزیم است و خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

کیوی همچنین حاوی مس، آهن و فسفر است، میوه کیوی مغذی و بسیار کم کالری است، بنابراین می توان آن را در دسته میوه های ضروری قرار داد.

ارزش غذایی کیوی,خواص داروئی کیوی

کیوی چه ویتامین هایی دارد؟

بیشتر بخوانید:  خواص پیاز

مضرات کیوی:

• کیوی حاوی مقدار زیادی اگزالات است که باعث تشکیل سنگ در کلیه و مثانه می شود.به همین دلیل برای افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند خطرناک است.

آلرژی به کیوی بسیار شایع است و 10 درصد از کل آلرژی های غذایی در کودکان را تشکیل می دهد. به خصوص افرادی که به لاتکس، موز و آووکادو حساسیت دارند باید مراقب واکنش های آلرژیک ناشی از خوردن کیوی باشند. کمبود کیوی می تواند باعث سندرم آلرژی دهانی، تب (به دلیل خوردن یا تماس)، تورم، خارش پوست، حساسیت بینی و دهان و آنافیلاکسی شود که می تواند کشنده باشد.

• افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که گیرنده های بتا آدرنرژیک را مسدود می کنند، باید کیوی را در مقادیر متوسط ​​مصرف کنند. زیرا پتاسیم موجود در کیوی می تواند پتاسیم بدن را بالاتر از حد معمول افزایش دهد. پتاسیم بیش از حد می تواند به کلیه ها، به ویژه در افراد مبتلا به بیماری کلیوی، آسیب برساند.

کیوی حاوی اگزالات است. این ترکیب می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود، بنابراین مصرف این میوه در افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند باید با احتیاط مصرف شود.

اگزالات موجود در کیوی از جذب کلسیم جلوگیری می کند.بنابراین بهتر است این میوه را ۲ یا ۳ ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات مصرف نکنید تا از جذب کلسیم جلوگیری شود.

کیوی همچنین باعث کاهش خونریزی در برخی افراد می شود و برای افراد مبتلا به اختلالات خونی مشکل ایجاد می کند. بنابراین اگر قصد عمل دارید توصیه می شود حداقل دو هفته قبل از عمل کیوی نخورید.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص تخم شربتی

• کیوی خام همچنین حاوی مقدار زیادی آنزیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری در نرم کردن گوشت مفید است، اما می تواند برای برخی افراد آلرژی زا باشد. به خصوص افرادی که به آناناس حساسیت دارند ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند.

فواید کیوی, خواص كيوي

می توانید چیپس کیوی درست کنید.

چند توصیه

کیوی را می توان برای چند روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

کیوی را کنار سیب و گلابی قرار ندهید. کیوی در زمان رسیدن مقدار کمی گاز اتیلن آزاد می کند، این گاز باعث رسیدن میوه های دیگر مانند سیب و گلابی می شود، بنابراین کیوی را نباید در یک مکان با سایر میوه ها نگهداری کرد.

هنگام خرید کیوی، اگر به دلیل فشار کم احساس نرمی می کنید، آن را نخرید.

کیوی طلایی پوستی صاف و مسی رنگ دارد و رنگ گوشت آن طلایی است. ارزش تجاری این نوع کیوی از نوع سبز آن بیشتر است.

• استفاده از کیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا سایر لبنیات توصیه نمی شود زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه شروع به تجزیه پروتئین شیر می کند و بوی نامطبوعی ایجاد می کند.

می توانید کیوی را پوست بگیرید و خشک کنید و به جای چیپس کیوی خشک بخورید.

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …