طرز تهیه آبگوشت گندم

آبگوشت گندم یک آبگوشت مغذی و لذیذ است که به دلیل وجود گندم کامل در آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که تنوع زیادی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. مناطق مختلف ایران متفاوت پخته می شود. یکی از مارگاریتاهای معروف ایرانی آبگوشت گندم است. آبگوشت گندم منشأ کردی دارد و عمدتاً توسط ساکنان کردستان طبخ می شود، اما در سایر نقاط ایران دستور پخت متفاوتی دارد. ایران طرز پخت یک آبگوشت گندم خوشمزه را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای سنتی را در خانه خود بپزید.آبگوشت گندم مواد لازم برای آبگوشت گندم 750 گرم گوشت ماهیچه گوسفند (500 گرم گوشت و 250 گرم استخوان (چربی گوسفند) بین 50 تا 100 گرم) لوبیا سفید نصف پیمانه نخود نصف پیمانه گندم نصف فنجان لیمو عمانی، روغن، چهار قاشق غذاخوری، دو قاشق غذاخوری پیاز، دو عدد گوجه فرنگی، سه تا چهار عدد سیب زمینی متوسط، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، سه قاشق غذاخوری سیر خمسه، چوب زرد، یک قاشق غذاخوری فلفل و نمک به میزان لازم طرز تهیه آبگوشت گندم, آبگوشت گندم کردی, آبگوشت بلغور گندم طرز تهیه تهیه آبگوشت گندم نخود و لوبیا را یک شب در آب خیس کنید و چند بار آب را عوض کنید تا تورم آن برطرف شود.گوشت و دنبه و گوجه و نخود و لوبیا و گندم را در قابلمه بریزید و 5 برابر آب اضافه کنید و سیر و پیاز را از وسط نصف کنید و در قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و در قابلمه را بشویید. حرارت را کم کرده زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت و سایر مواد به جوش بیاید و نرم شوند و بعد از 2 الی 3 ساعت که آب گوشت نیم پز شد گوجه فرنگی را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی و ادویه و ادویه را اضافه کرده و یک ساعت دیگر بپزید. سیب زمینی ها را نصف کنید و به همراه لیمو عمانی به قابلمه اضافه کنید و نیم ساعت تا 1 ساعت دیگر به پخت ادامه دهید، آبگوشت گندم خوشمزه شما آماده است. اگر می خواهید گوشت کوبیده کنید، خوردن این آبگوشت خوش طعم گندم به عنوان سوپ توصیه می شود.آبغوره گندم کردی مواد لازم برای تهیه آبگوشت گندم کردی 400 گرم گوشت روی استخوان 150 گرم نخود فرنگی 150 گرم لوبیا سفید 4 قاشق غذاخوری گندم پوست کنده 1 عدد پیاز بزرگ 4 عدد سیب زمینی متوسط ​​1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی متوسط زعفران دم کرده ۲ تا ۳ برگ نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری طعم خشک ۱ قاشق چایخوری لیمو عمانی پودر شده نصف قاشق غذاخوری ادویه هفت فصل کردی ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه برای تهیه آبگوشت کردی گندم خیس کنید لوبیا و گندم پوست کنده را از شب قبل جداگانه و چند بار آب آن را عوض کنید.به طوری که تورم آن برطرف شده و زمان پخت آنها کاهش یافته و طعم بهتری به مارگاریتا کردی می دهند.زمان پخت آبگوشت کردی 5-7 ساعت است پس برای صرفه جویی در وقت و انرژی بهتر است از یک زودپز برای تهیه آبگوشت، به طوری که در عرض 1 ساعت یک آبگوشت گندم خوشمزه خواهید داشت، کاری شما با عطر مطبوعش آماده می شود. قابلمه زودپز را روی آتش بگذارید و پیاز را چهار قسمت کرده و همراه با گوشت در قابلمه بریزید و کمی روغن اضافه کنید و گوشت و پیاز را هم بزنید و سیر را اضافه کنید و کمی آب به قابلمه اضافه کنید. و در زودپز را گذاشته و پیچ کنید، خروجی بخار را باز بگذارید تا مواد به مدت 5 دقیقه برشته و تغییر رنگ دهند. پاستا را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. ادویه های هفت فصل کردستان، فلفل سیاه، نمک و نعناع را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. گندم، لوبیا و نخود را اضافه کنید. آب را اضافه کنید و هم بزنید و وقتی جوش آمد در قابلمه را ببندید و پیچ بخار را ببندید. بعد از 35 دقیقه پیچ بخار زودپز را باز کنید تا بخار خارج شود و سپس در زودپز را باز کنید.برای ایمن بودن می توانید زودپز را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس در را باز کنید.سیب زمینی را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و همراه با زعفران و پودر لیمو و نمک داخل قابلمه بریزید و وقتی جوش آمد در زودپز را ببندید و 25 دقیقه دیگر به پختن آبغوره بلغور ادامه دهید، مواد لازم برای آبگوشت بلغور ، نیم کیلو آب گوشت بلغور گندم 100 گرم پیاز 2 واحد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار کافی روغن 5 عدد لوبیا سفید کوچک نصف لیوان نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه بلغور آبغوره گندم پیازها را خرد کنید و آنها را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شوند گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی، نعنا و جعفری را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. 5 لیتر آب به مواد اضافه کنید. بلغورها، لوبیا سفید را که یک شب خیس کرده اید به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. شعله را کم کنید و 2 تا 3 ساعت در قابلمه را بگذارید تا بپزد. سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید و دوباره روی آن را بپوشانید تا بپزد و سفت شود. اگر سیب زمینی ها کوچک نیستند، آنها را به 2 یا 4 قاچ تقسیم کنید.دستور تهیه آبگوشت با گندم, آبگوشت گندم, طرز تهیه آبگوشت گندم آبگوشت با جوانه گندم آبگوشت با جوانه گندم مواد لازم برای آبگوشت با جوانه گندم آبگوشت، کمی لوبیا، کمی رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی، ۱ عدد پیاز، ۱ عدد جوانه گندم، ۱ پیمانه نمک به میزان لازم طرز تهیه و تفت دادن آبگوشت جوانه گندم، لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و اضافه کنید و مقدار آب را تغییر دهید.پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم و زردچوبه و گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. رب گوجه فرنگی و ادویه جات را اضافه کنید و تفت دهید تا یکدست شود. آب کافی به مواد اضافه کنید. لوبیا و جوانه گندم را اضافه کنید و وقتی جوش آمد در قابلمه را ببندید تا 2-3 ساعت بپزد، در نیم ساعت آخر پخت سیب زمینی و پودر لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید آبجوش جوانه گندم جا بیفتد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی موسیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …